DRIS borden Utrecht Centraal

Strukton Rail vroeg me om een dagje rond te lopen op Utrecht Centraal Station om de informatie borden te fotograferen die ze daar geplaatst hebben. Zogenoemde DRIS borden. Ondanks het feit dat het om borden gaat vond ik het heerlijk: kijken hoe je de borden in hun omgeving kon fotograferen, tussen de mensen in. Toch weer mensen….:-)

Op Utrecht Centraal hangen meer soorten borden, ik was zo lekker bezig die dag, dat ik ook de borden geplaatst door ForeyeT heb mee gefotografeerd. Die zijn te zien op de laatste foto in de serie.

Share

2 thoughts on “DRIS borden Utrecht Centraal

  1. Hoi Tjitske,

    Ik ben op dit moment bezig met schoolfoto’s te bestellen en mijn oog viel op deze rapportage. De onderste foto met de drie horizontale borden zijn niet van Strukton omdat deze door mijn bedrijf zijn geleverd. De overige borden zijn inderdaad wel van Strukton. Wellicht handig om te weten als je met Strukton praat.

    Mooie foto’s trouwens!
    Groeten Martijn

  2. Dank je wel Martijn, heb het meteen aangepast in de tekst. Strukton was er van op de hoogte; ze hebben dat laatste beeld niet gekocht.
    groeten Tjitske Sluis

Comments are closed.