Over Tjitske

Ik ben een verhalenverteller, en daarvoor gebruik ik mijn camera. Wat mij betreft mogen de verhalen een sociaal tintje hebben, iets menselijks. Ik wil graag nieuwsgierigheid opwekken en een verschil maken met mijn fotografie. Vrijheid is voor mij, op meerdere manieren, belangrijk.

Ik werk momenteel aan een boek over mensen met bijzondere beroepen. De vrijheid en de kracht van mijn onderwerpen, hun keuzes voor het vak of de manier van leven wil ik naar voren brengen. Ik zoek nog een manier om het verschijnen ervan te financieren, maar tot die tijd verzamel ik alvast de verhalen. Ik heb al een pierensteker, een strijkstokkenbouwer, een preparateur, een rietsnijder en een ansjovisvanger.

Mijn opdrachtgevers zijn onder andere: Strukton, Seniorweb, Villamedia, NVVK, CuttingCrew, SWDV advocaten, Museum en onderzoeksinstituut Naturalis, De Stentor, De Gelderlander, Dagblad De Limburger, preparateurs Bouten in Venlo

Sinds 2020 werk ik ook als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk.

Ik word als fotograaf vertegenwoordigd door DuPho, beroepsvereniging voor fotografen, ik werk ook met de voorwaarden die zij hebben opgesteld, ik kan ze ten alle tijden opsturen als daar behoefte aan is.

Ik werk vanuit Utrecht.

 

Tjitske Sluis +31 6 25046514

Uraniumweg 21
Industrieterrein Lage Weide
3542 AK Utrecht

info@tjitskesluis.nl

Schrijf je hier in op mijn nieuwsbrief: