Over Tjitske

Niet doen wat je leuk vindt, maar leuk vinden wat je doet. En ik doe het graag. Meedenken over projecten, hoe die visueel gemaakt kunnen worden. Zoals de 15 topprojecten van het RIVM. Of meevoelen met onderwerpen, zoals de reportageserie voor het Helen Dowling Instituut. Maar net zo makkelijk vraag ik me af hoe ik een machine van 35 meter met haar machinist er goed op kan zetten voor opdrachtgever Strukton.
En dan noem ik nog wat opdrachtgevers: BoEx woningcorporatie, Jeugd & Co, Locus Netwerk, Lotje &Co, Handje Helpen, SWDV advocaten, NVVK, Beeld en Geluid, het AD. Van 2009 tot 2014 heb ik als coördinator fotografie mijn bijdrage geleverd aan Stichting Alpe d’HuZes onder andere in het produceren van een jaarboek in samenwerking met Icnia en Job de Vogel van Jacob&Jacobus.
In mijn netwerk bevinden zich veel tekstschrijvers, vormgevers en andere fotografen. Dus een opdracht kan ook volledig uitbesteed worden bij mij. Hoe groot de opdracht ook is.
Ik werk vanuit Utrecht.

 

Tjitske Sluis +31 6 25046514

Uraniumweg 17
Industrieterrein Lage Weide
3542 AK Utrecht

info@tjitskesluis.nl

2 thoughts on “Over Tjitske

 1. Hallo Tjitske,

  Voor mijn website heb ik 2 foto’s nodig. Een profielfoto en een foto waarbij ik bijvoorbeeld voor een schoolbord sta. Ik ben geen leraar 😉 maar een Logistiek Consultant. Ik zal dus in de praktijk regelmatig voor een schoolbord of brown paper staan om een gevisualiseerd probleem binnen een logistiek bedrijf te gaan bespreken. Oftewel een foto in werkactie en daar moet energie vanuit stralen. Want ik denk zeker te weten dat ik dat ook voldoende heb en uitstraal. Zie misschien ook even op mijn linkedIn profiel ( linkedin.com/in/bart-vankeulen ) voor een beeld over mij.
  Ik zocht naar een fotograaf in de buurt en zag een aantal hele mooie foto’s. Dus ik dacht ik ga je mailen.
  Heb jij hier eens tijd voor en wat zullen ongeveer de kosten zijn?
  Hoor graag van je. Mvg Bart

 2. Hi Bart, jeetje, sorry, ben bang dat je al voorzien bent, ik zie dit bericht zojuist tussen mijn spam staan en heb er ook geen melding van gekregen in mijn mail. Jammer. Desalniettemin, dank je wel voor je compliment over mijn fotografie, aan mijn communicatie ga ik werken :-))
  groeten Tjitske Sluis (info@tjitskesluis.nl gaat soepeler…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *