Over Tjitske

 

Al ruim twintig jaar fotografeer ik voornamelijk mensen. Door middel van een mooi portret of een uitgebreide reportage. Het verhaal van iemand vind ik belangrijk, daar zoek ik naar en dat wil ik graag vastleggen. Ik werk ontspannen en neem de tijd voor mijn werk.

Ik denk graag mee over projecten, hoe die visueel gemaakt kunnen worden. Zoals de 15 topprojecten van het RIVM. Of meevoelen met onderwerpen, zoals de reportageserie voor het Helen Dowling Instituut. Maar net zo makkelijk vraag ik me af hoe ik een machine van 35 meter met haar machinist er goed op kan zetten voor opdrachtgever Strukton.
Ook fotografeer ik voor BoEx woningcorporatie, Jeugd & Co, stichting Locus, Lotje &Co, Handje Helpen, SWDV advocaten, NVVK, Beeld en Geluid, het AD, Seniorweb, Villamedia, de Volkskrant, Trouw, ANP.

Van 2009 tot 2014 heb ik een heel bijzondere tijd beleefd als coördinator fotografie bij Stichting Alpe d’HuZes onder andere in het produceren van een jaarboek in samenwerking met Job de Vogel van Jacob&Jacobus.

Vanaf 2020 werk ik ook als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk.

Ik heb mijn photoshop skills bijgehouden en heb tot en met 2020 mijn kennis bijgewerkt.

In mijn netwerk bevinden zich veel tekstschrijvers, vormgevers en andere fotografen. Dus een opdracht kan ook volledig uitbesteed worden bij mij. Hoe groot de opdracht ook is.

 

Ik word als fotograaf vertegenwoordigd door DuPho, beroepsvereniging voor fotografen, ik werk ook met de voorwaarden die zij hebben opgesteld, ik kan ze ten alle tijden opsturen als daar behoefte aan is.

Ik werk vanuit Utrecht.

 

Tjitske Sluis +31 6 25046514

Uraniumweg 21
Industrieterrein Lage Weide
3542 AK Utrecht

info@tjitskesluis.nl

Schrijf je hier in op mijn nieuwsbrief:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *